Add more content here...

Tre snabba frågor till vår nya medarbetare, Clara Kempff

Tre snabba frågor till vår nya medarbetare, Clara Kempff

Vi välkomnar vår nya medarbetare Clara, som ska jobba med projektet Klimatagendan.

– Hej Clara och välkommen till Global Utmaning, vi vill gärna veta mer om dig, så berätta gärna lite om din bakgrund!

– Jag bor med min familj i en fjällby – Edsåsdalen i Södra Årefjällen – sedan 12 år då jag själv ställde om till ett mer hållbart liv. Jag bytte ett 30-årigt arbetsliv i Stockholmsregionen som frilans inom musik och nöjesproduktion till att, utifrån Folkbildningens plattform, initiera och driva samhällsbyggande projekt i Åre kommun och delar av Jämtland. Vår livsmiljö, naturen, ungas delaktighet och rätten till kultur är ämnen som engagerar mig. Jag älskar hav och fjäll och vistas gärna i skogen till fots eller på skidor.

– Vad ser du mest fram emot med ditt uppdrag här på Global Utmaning?

– Jag ser fram emot att, utifrån denna nationella arena, kunna bidra till den samhällsförändring som behöver ske de kommande åren. Genom att lyfta in frågeställningar om hur vi skapar en hållbar framtid på arbetsplatser och i hemmen skapas en grund för förändringsarbetet.

– Hur tror du din bakgrund kommer hjälpa Global Utmaning med sin verksamhet?

– Jag har erfarenheter av folkbildning och samhällsbyggande projekt i glesbygd där samverkan över sektorer alltid varit en ingrediens. Jag har nära till ett målgruppsperspektiv och ser vikten av att se och möta andras behov, vilket behövs om man vill åstadkomma förändring.
FacebookTwitterLinkedInCopy Link

Tankesmedjan Global Utmaning i konkurs

Kommentar till Klimatpolitiska rådets rapport: ”Oroande att regeringen väljer att öka utsläppen trots att vi vet att vi går mot en katastrof om de inte minskar snabbt.”

Lästips: ”Köp inte Putins påverkanskampanj om energiläget i EU” av Tomas Kåberger